Čas izvedbe

Čas izvedbe


Izposlali boste e-pošto s potrditvijo naročila takoj po oddaji naročila. Od tega trenutka dalje, odvisno od izbranega načina plačila, štejemo naročilo za oddano. Plačana naročila so obdelana takoj, sledijo jim naročila po povzetju. Naročila s predplačilom na računu počakajo na knjiženje plačila, naročil brez plačila ne obdelamo ali pripravimo. Upoštevajte, da vas sproti obveščamo o poteku našega dela.

 

Rok za prejem paketa = rok odpreme + čas dostave

Datum odpreme je odvisen od razpoložljivosti izdelkov in izbranega načina plačila, čas dostave pa od izbranega načina dostave.

 

Razpoložljivost izdelka

Ob vsakem izdelku je naveden datum odpreme, ki opisuje, kdaj lahko izdelke pošljemo - od 24 ur do 7 delovnih dni. Ponudbo, ki jo predstavljamo na spletni strani, imamo na zalogi, vendar lahko pride do začasnega pomanjkanja zaradi nestandardnega nakupa ali drugih naključnih dogodkov, na katere ModernBhp nima vpliva; v tem primeru se lahko dejanski čas odpreme podaljša na največ 14 delovnih dni. Standardni dobavni rok kurirskih podjetij je od 24 ur do 2 delovnih dni od dneva, ko je blago predano kurirskemu podjetju.

Če naročite več izdelkov, se čas dostave za celotno naročilo prilagodi izdelku z najdaljšim časom dostave. Naročilo je mogoče izvesti po delih - v ta namen se obrnite na nas ali pa to zapišite v komentarju k naročilu.

 

Oblika plačila

Elektronsko plačilo Przelewy24 in PayU - najbolj priročen in zelo hiter način za dokončanje naročila. V delovnem času bodo sredstva na naš račun nakazana običajno takoj.

Plačilo z bančnim nakazilom - čas obdelave naročila je odvisen od trenutka, ko je plačilo nakazano. Odvisno od banke to običajno traja do dva delovna dneva. Številka računa, na katerega morate nakazati plačilo:

plačila v PLN: ING Bank Śląski 66 1050 1748 1000 0097 1490 0611

plačila v EUR: ING Bank Śląski PL 82 1050 1748 1000 0097 3947 9153

Plačilo po povzetju - najhitrejša oblika plačila, ki omogoča takojšnjo obdelavo naročila. Upoštevajte, da zanj veljajo tudi dodatni stroški dostave.

" oblike plačila

 

Oblika dostave

Kurirsko podjetje lahko vaše naročilo običajno dostavi v 5 delovnih dneh po odpremi.

" stroški dostave

Navzgor
Shop is in view mode
Prikaži celotno stran
Sklep internetowy Shoper Premium