Stroški dostave

Vzlic količini in teži naročenih izdelkov, izbranemu načinu plačila in lastnim željam lahko izberete enega od načinov dostave:

Najhitrejši in najvarnejši:
Kurirska služba - dostavo opravi profesionalno kurirsko podjetje Inpost. Izbira kurirske službe pomeni udobje in zagotovilo, da bo vaše naročilo prispelo pravočasno in po dostopni ceni. Poleg tega boste prejeli elektronsko sporočilo s povezavo do strani, na kateri lahko v realnem času preverite, kje je vaša pošiljka.

Najhitrejša:
Paketna dostava je najcenejša možnost dostave. Vaše naročilo bo dostavljeno v najbližji paketomat v bližini vašega naslova. Na žalost nakupa po povzetju ne morete opraviti

Najlažje:
Osebni prevzem je najlažji način za prevzem naročenega blaga - obiščite naš sedež na naslovu:

Goździkowa 35, , 59-220 Legnica.

Za prodajne ure glejte zavihek Stik z nami.

Za osebni prevzem ni dodatnih stroškov. Za osebni prevzem nas predhodno pokličite na telefonsko številko + +48 783 165 510 

Stroški dostave

Skupaj stroški dostave vašega naročila bodo znani, ko dodate izdelke v košarico ter izberete način dostave in način plačila, ki vas zanima - v povzetku boste videli natančno vrednost za plačilo. Spodaj boste našli seznam standardnih stroškov dostave skupaj z ocenjenim časom dostave vašega naročila:

 

Predplačilo
(bančno nakazilo ali spletno plačilo)

Dobava

Čas dostave

Kurier DPD

5 euro

   2 delovna dneva  
Nakupi nad 400 euro

brezplačna dostava

brezplačna dostava  

 

 

.

Navzgor
Shop is in view mode
Prikaži celotno stran
Sklep internetowy Shoper Premium