O nas

O nas

 

M&C® Modern Company Ltd. je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo široke palete oblek, oblačil za zdravnike, kuharje, peke, frizerje ali kozmetičarje. Celotno ponudbo naše trgovine lahko najdete na www.moderncompany.sl Ponujamo oblačila za medicino, gostinstvo, kuharja, peka in delovna oblačila, ki se uporabljajo v industriji, gostinstvu, pekarni. Naši izdelki vključujejo medicinske bluze in hlače, kuharske bluze in hlače (kitel), laboratorijske predpasnike, natakarske zaloge (kuhinjski predpasniki) kirurške bluze, kozmetične jopiče. Ponudba je namenjena damam in gospodom iz medicinskega, lepotnega in kozmetičnega sektorja ter frizerjem, zdravnikom, medicinskim sestram, fizioterapevtom, pekom. Ekipa podjetja ModernBhp svoje dejavnosti opravlja z veliko strastjo. Svoj položaj vodilnega nacionalnega podjetja na trgu delovnih oblačil dosledno gradimo z nenehnim bogatenjem ponudbe z novimi izdelki in storitvami. Vzpostavili smo spletno trgovino, s čimer smo pridobili dodatne izkušnje in razširili svoje območje delovanja. To nam omogoča udobno nakupovanje, ne da bi zapustili vaš dom ali podjetje. Zavezani smo k zagotavljanju, da naša delovna oblačila izpolnjujejo najvišje standarde. Zato se osredotočamo na izdelke najvišje kakovosti, privlačnih barv, iz najboljših tkanin, ki jih je prijetno nositi.

Tradicionalna spletna trgovina z medicinskimi oblačili modernbhp.pl ima ponudbo izdelkov, zaradi katere lahko vsak podjetnik in tudi posameznik opravi nakup na preprost in jasen način, pri čemer ohrani popolno varnost transakcij.

Zadovoljstvo naših strank je za nas najpomembnejše, zato si prizadevamo, da so naročila izvedena hitro, ponujeno blago pa je najvišje kakovosti. Zaradi zavzetosti naših strokovnjakov, ki vam z veseljem svetujejo, postane nakupovanje v naši spletni trgovini čisti užitek.

👉Zanimiva ključna beseda:

Delovna oblačila, medicinska oblačila, oblačila za gostinstvo, oblačila za pekarne, študentska oblačila, oblačila za kuharje, laboratorijska oblačila, kozmetična oblačila,medicinske obleke

👉Želite kupiti:

medicinske hlače, cevke, medicinska bluza, kitel, kuharske hlače, suknjič, obleka, kirurška bluza, laboratorijska očala, krila, gostinski predpasnik, nogavice, delovna oblačila, puding, medicinske uniforme,medicinski predpasnik,ženska medicinska oblačila,kozmetični predpasnik, ženski medicinski predpasnik,medicinske uniforme

👉Delate kot:

 

zdravnik, medicinska sestra, laboratorijski tehnik, kirurg, kuhar, natakar, pek, frizer, maser, slaščičar, barman,

Prišli ste na senzacionalno mesto. Modernbhp ima oblačila za zaposlene za vsakogar.

 

obrazca za stik, na biuro@moderncompany.pl ali po telefonu na +48 455 450 117.

Proizvajalec medicinskih in gostinskih oblačil

Vabljeni!

Osebje trgovine

Navzgor
Shop is in view mode
Prikaži celotno stran
Sklep internetowy Shoper Premium